Overnachten in Markelo

Overnachten in markelo

Markelo beschikt over een aantal mooie vakantieparken en vele prachtige vakantiehuisjes die omringd worden door een indrukwekkend natuurgebied. Perfect voor een actieve vakantie of juist een rustig weekendje weg samen met uw partner, vrienden of familie. 

Markelo is één van de oudste dorpen van Twente, met een opvallend landschap, liggend tussen vijf heuvels. Gek op de natuur? Dan biedt Markelo vele activiteiten! 

Denk hierbij aan wandelroutes door de bossen en historische plekken waar de sporen van de Tweede Wereldoorlog duidelijk zichtbaar zijn. Een wandelroute van ca 7 km wijst u de weg langs deze sporen. Hier vindt u onder andere het onderduikershol, de bomkrater en de loopgraven. Ook biedt Markelo veel fiets- en mountainbikeroutes. Deze routes begeleiden u langs de vijf identieke heuvels.  

Voor een heerlijke kop koffie met een huisgemaakt gebakje, een uitgebreide lunch of diner tijdens de wandeling of fietstocht bent u bij Grandcafé de Kroon op de juiste plek. Zin in een potje biljarten, darten of kijkt u graag naar uw favoriete sport op tv? Dit is mogelijk in ons gezellige bruine café. Wilt u met uw vrienden toch liever een avondje uit? Kom dan lekker dansen tijdens onze feestavond in de discotheek.  

Bekijk hieronder de mooiste accommodaties. 

Veel plezier in Markelo!  

Team de Kroon! 

Vakantiehuis De Vijf Heuvels

Hoeve Zandbelt

Landhuis Hotel de Herikerberg

Recreatie erf De Zwemkolk