Zalen

Zalen

Grote Zaal

Grote zaal

De grote zaal beschikt over een podium, led Wall, special effects (fx), geluid en een ruim balkon met DJ booth. Deze universele zaal is geschikt voor grotere feesten, partijen, bruiloften, diners en buffetten. Daarnaast is het de perfecte zaal voor bijeenkomsten, presentaties, congressen en voorstellingen. Op de begane grond is er ruimte voor 100 tot 400 personen. Wanneer u ook gebruik wilt maken van het balkon, is er plek voor 300 extra personen. De gehele grote zaal grenst aan alle andere zalen, waardoor het mogelijk is om meerdere zalen bij uw grootse feest of bijeenkomst te betrekken!

Jaren ‘80

Jaren ‘80

De jaren ’80 zaal is een universele zaal die u terugbrengt in de tijd. De zaal onderscheidt zich door de kleurrijke discovloer en de betoverende glas in lood ramen die u zal doen denken aan de jaren ’80/’90. Feesten en partijen kunnen hier gegeven worden tot ongeveer 160 personen. Daarnaast is de zaal ook geschikt om met een grote groep te dineren. Dit is tevens te combineren met het feest dat u geeft. Lekker eten met familie en vrienden voorafgaand aan het avondfeest of liever een warm en koud buffet tijdens uw feest? Deze zaal maakt het allemaal mogelijk!

Amsterdams cafe

Amsterdams café

Het Amsterdams café is ideaal voor feesten en partijen tot 80 personen. Deze café-achtige zaal beschikt over een houten vloer met een bordeauxrood tapijt. De oud-Amsterdamse uitstraling maakt wat de zaal warm en knus afdoet. Ook is het mogelijk om hier te vergaderen in een andere setting of te genieten van een lekker buffet.

Skihut

Skihut

Deze themazaal is een gezellige après-ski bar die geschikt is voor (thema)feesten, bedrijfsuitjes of familiefeesten van 50 tot 250 personen. Ook kunnen wij een buffet serveren en is het mogelijk om te dineren met een grote groep. De skihut is de ideale plek om informeel, onder het genot van een hapje en een drankje een dag, middag of avond door te brengen!

Clubzaal

Clubzaal

De clubzaal is een industriële zaal met klassieke tinten, die zich onderscheidt door een draaischijf in het midden van de dansvloer. Ook is het mogelijk om de zaal in te richten als marktplein door middel van verschillende kraampjes en eettentjes. Perfect wanneer u bijvoorbeeld een feestje geeft in de jaren ’80!

Hitzone

Hitzone

De hitzone is een gemoedelijke zaal dat geschikt is voor kleine gezelschappen, verjaardagen of feestjes. Wat deze zaal universeel maakt is dat het voor jong en oud een zeer toegankelijke zaal is. De zaal beschikt namelijk over een lounge gedeelte, sta tafels en een bar. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een vorkjesdiner. Hierbij worden kleine gerechten geserveerd vanaf 6 gangen, waarbij u zowel zittend als staand kunt genieten van dit heerlijke arrangement.