Arrangementen

Arrangementen

Catering

De Kroon Catering

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele cateraar voor uw feest, bedrijfsevenement of bruiloft? Zoek niet verder dan Grand Café de Kroon! U kunt voor de totale organisatie hiervan bij ons terecht.

Onze catering is samengesteld uit de beste ingrediënten. We bieden ook vegetarische en glutenvrije opties voor gasten met speciale dieetwensen. Als u op zoek bent naar iets speciaals, bieden we ook op maat gemaakte menu’s die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Wij kunnen u adviseren op ieder gebied van culinaire invulling tot entertainment en denken graag met u mee op uw gewenste locatie. Daarnaast beschikken wij over eigen cateringmateriaal zoals tenten, tafels, stoelen, koelwagens, taps, barbecues en nog veel meer.

Ons doel is om u en uw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden, terwijl we zorgen voor elk detail, van het opzetten van de locatie tot het opruimen na afloop. Bij Grand Café de Kroon bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare service, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw feest of evenement.

Catering

Catering aanvragen

 Neem contact met ons op om uw cateringarrangement op maat te bespreken en uw volgende feest of evenement tot een succes te maken.

7 + 3 =

Catering

GALLerij